Toon filters
Actuele posities

Manager Sales 'Management Development'
Manager Sales 'Management Development'
Samen met de Managing Partner en het team ben je verantwoordelijk voor het verwerven en intern verder ontwikkelen van (maatwerk) Management Development programma's. Je bent in staat organisaties en teams in beweging te krijgen en mensen en directieteams/MT's te ondersteunen bij het in de volgende fase brengen van de organisatie dan wel bij transities.   Nauwe samenwerking met de Marketeer voor het extern verwerven en uitdragen van deze (maatwerk) Management Development opdrachten en daaraan gerelateerde onderliggende diensten van de Deen Groep. Relatiebeheer bestaande klanten, zelfstandig contact leggen met en onderhouden grote key accounts en potentiële opdrachtgevers  Adviseren van en afstemmen met klanten en potentiële opdrachtgevers met betrekking tot de te voeren strategie, aanpak en te ontwikkelen maatwerk van MD trajecten, teneinde de doelstellingen van onze klanten te behalen. Onderzoek in samenwerking met de Algemeen Directeur naar nieuwe markten, branches  en sales kanalen. Initiëren van nieuwe salesprocessen en controleren van bestaande processen. Bewaken sales acties en sales targets, teneinde omzetdoelen per kwartaal te behalen. Opstellen agenda, voorbereiden en leiden van de business unit Sales meetings en het wekelijks adviseursoverleg van de afdeling MD & Assessment. Opstellen van wekelijkse en maandelijkse sales overzichten (in samenwerking met de financiële administratie), monitoren interne procedures zowel vakinhoudelijk als financieel.
(Corporate) Executive Recruiter
(Corporate) Executive Recruiter
Ben jij resultaatgericht, proactief, gedreven en enthousiast? Heb je ervaring als (Corporate) Recruiter en klaar voor de volgende stap in je carrière? Dan zijn wij op zoek naar jou!Als Executive Recruiter maak je deel uit van het Executive Search team te Rotterdam. Je werkt veelal voor dit team en ondersteunt de Consultants bij het zoeken naar data en geschikte kandidaten voor de invulling van directie en (senior) managementposities binnen ondernemende organisaties in diverse branches.Je krijgt de mogelijkheid binnen Deen om je horizon te verbreden zoals het leren herkennen van talenten via onze zelf ontwikkelde selectiemethodiek en je komt in contact met veel ondernemende organisaties die veelal in handen zijn van Private Equity of Familiebedrijven. Afhankelijk van je wensen en behoeftes is het mogelijk je verder te ontwikkelen in de richting die jij interessant vindt, bijvoorbeeld in de rol van Consultant. Je werkzaamheden Je stelt samen met de Consultants het searchplan samen;Je brengt, met de juiste analyses, de markt voor potentiële kandidaten systematisch in kaart;Voeren van intakegesprekken op kantoor of op locatie;Opbouwen van een relevant netwerk en kandidatenbestand door o.a. te searchen op LinkedIn, in onze database en creatief searchen via diverse externe kanalen;Kandidatenbeheer, field management en het voeren van evaluatiegesprekken;Beheren en uitzetten van vacatures;Bezoeken van opdrachtgevers;Bezoeken van vakgerichte bijeenkomsten en beurzen;Behoefte-inventarisatie van zowel kandidaten als ook van opdrachtgevers;Organiseren van events;Mogelijkheid om zelf te ondernemen en initiatieven te ontplooien, goede ideeën worden gewaardeerd.
Posities 1 t/m 2 (van 2 posities)
1
Aanmelden Deen nieuwsbrief?
Aanmelden
Contact
Ontmoet onze consultants
Heeft u een vacante positie of bent u zelf werkzaam op directie- of senior managementniveau en zoekt u een vertrouwd bureau dat bij u past? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag de diverse mogelijkheden.
Maak een afspraak