Toon filters
Actuele posities

Consultant Deen Executive
Deen
Consultant Deen Executive
"Volop bedrijvigheid, dynamiek en uitdaging; werken in het centrum van Rotterdam gaat nooit vervelen!"Midden in het centrum van Rotterdam vind je het kantoor van Deen Executive; sinds 1937 de hofleverancier van veel Rotterdamse bedrijven. Ons kantoor is gelegen aan de Botersloot, schuin tegenover de Markthal en op loopafstand van de Meent, de Koopgoot en Oude Haven. Een leuke en inspirerende plek om te werken! In verband met de snelle groei van onze organisatie zoeken wij uitbreiding.De functie:Als Consultant werk je nauw samen met je (ervaren) collega’s en draag je bij aan het succesvol uitbouwen van de betreffende business unit. Met als doel optimalisatie van de totale dienstverlening richting bestaande en nieuwe nationale- en internationale opdrachtgevers, het bereiken en overtuigen van potentiële opdrachtgevers en het positioneren van Deen als partner in bredere zin.Jouw uitdaging:In deze uitdagende positie krijg je vanaf dag 1 veel vrijheid en verantwoordelijk om je eigen portefeuille op te zetten en te beheren. Wij verwachten dat je in staat bent om vanuit het bestaande (Deen netwerk) en je eigen netwerk snel business te genereren om een vliegende start te maken. Enkele kerntaken die behoren tot jouw rol zijn onder andere:• Werven en selecteren van geschikte kandidaten (professionals, managers for key positions). Relatiebeheer van bestaande klanten en kandidaten.• Acquireren en ontwikkelen van nieuwe business, via kanalen naar eigen inzicht en voorkeur. Onder de aandacht brengen van de overige diensten van Deen.Te allen tijde word je binnen Deen bijgestaan door ons professionele team van collega-consultants en het management. De binnen Deen gehanteerde targets worden gesteld in overleg en zijn altijd realistisch. Het uitgangspunt is professionaliteit en vakkundigheid middels een duurzaam dienstverband en wederzijdse investering!
Sales Manager MD Trajecten
Deen
Sales Manager MD Trajecten
Voor onze organisatie zijn wij op zoek naar een Manager Sales. Samen met de Managing Partner en het team ben je verantwoordelijk voor het verwerven en intern verder ontwikkelen van (maatwerk) Management Development programma's. Je bent in staat organisaties en teams in beweging te krijgen en mensen en directieteams/MT's te ondersteunen bij het in de volgende fase brengen van de organisatie dan wel bij transities.   Nauwe samenwerking met de Marketeer voor het extern verwerven en uitdragen van deze (maatwerk) Management Development opdrachten en daaraan gerelateerde onderliggende diensten van de Deen Groep. Relatiebeheer bestaande klanten, zelfstandig contact leggen met en onderhouden grote key accounts en potentiële opdrachtgevers  Adviseren van en afstemmen met klanten en potentiële opdrachtgevers met betrekking tot de te voeren strategie, aanpak en te ontwikkelen maatwerk van MD trajecten, teneinde de doelstellingen van onze klanten te behalen. Onderzoek in samenwerking met de Algemeen Directeur naar nieuwe markten, branches  en sales kanalen. Initiëren van nieuwe salesprocessen en controleren van bestaande processen. Bewaken sales acties en sales targets, teneinde omzetdoelen per kwartaal te behalen. Opstellen agenda, voorbereiden en leiden van de business unit Sales meetings en het wekelijks adviseursoverleg van de afdeling MD & Assessment. Opstellen van wekelijkse en maandelijkse sales overzichten (in samenwerking met de financiële administratie), monitoren interne procedures zowel vakinhoudelijk als financieel.
Communicatief Sterke Psycholoog
Deen
Communicatief Sterke Psycholoog
Heb je een afgeronde WO-opleiding richting Psychologie en zou je graag willen starten in een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheden? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou. Binnen deze functie staat zowel het leggen van contacten als het ondernemerschap centraal. Als startende consultant krijg je veel vrijheid en ben je het aanspreekpunt voor zowel bestaande als potentiële klanten. Je krijgt de mogelijkheid om binnen de afdeling Assessment, Coaching & Management Development één en ander persoonlijk vorm te geven en verder uit te bouwen. Daarnaast bezoek je zowel nationale als internationale bedrijven in Nederland en werk je vanuit ons open en moderne kantoor in het centrum van Rotterdam. Je krijgt veel vrijheid om dingen zelf te ontdekken en uit te proberen en wordt daarbij begeleid door een meer ervaren collega die je stapsgewijs kennis laat maken met onze filosofie en werkwijze. Na dit ‘on-the-job’ inwerktraject zal je steeds zelfstandiger gaan werken en meer verantwoordelijkheden krijgen. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig verwerven en uitvoeren van opdrachten, waaronder: Gesprekken en afspraken plannen met zowel bedrijven als kandidaten; Adviseren van bedrijven over onze off- en online psychologische testen;Opstellen van maatwerkrapportages en ondersteunen van klanten inzake afgenomen online testen zoals de Company Stars drijfveren test; Zelfstandig benaderen van zowel bestaande als potentiële opdrachtgevers;Onderhouden van contacten met zowel bestaande als potentiële opdrachtgevers als met kandidaten;Onder de aandacht brengen van onze overige diensten zoals recruitment, executive search, management development e.d.;Desgewenst meedraaien in onze trainings- en Management Development trajecten.
Consultant Psycholoog
Deen
Consultant Psycholoog
Uitdagende en afwisselende positie voor breed inzetbare consultant. Je bent inzetbaar op o.a. selectie- & ontwikkelassessments, training, management development of coaching & teamontwikkeling, afhankelijk van je ervaring en interesses. Ook kun je adviseren over ons online dienstenpakket, zoals met name de Company Stars. Doelstelling is om op meerdere vlakken onze klanten van dienst te zijn en branchegericht expertise en relaties op en uit te bouwen. Wij bieden ruimte voor persoonlijke ambities, maar verwachten ook commitment aan de organisatie en de klant, die gewend is aan een hoge kwalitatieve dienstverlening.Samen met één van de partners zorg je voor de waarborging en ontwikkeling van de kwaliteit van onze dienstverlening binnen ons veelzijdige en ondernemende team. Je krijgt de mogelijkheid om binnen de afdeling Assessment, Coaching & Management Development één en ander persoonlijk vorm te geven en verder uit te bouwen. Daarnaast bezoek je zowel nationale als internationale bedrijven in Nederland en werk je vanuit ons open en moderne kantoor in het centrum van Rotterdam.
Posities 1 t/m 4 (van 4 posities)
1
Aanmelden Deen nieuwsbrief?
Aanmelden

Contact

Ontmoet onze consultants
Heeft u een vacante positie of bent u zelf werkzaam op directie- of senior managementniveau en zoekt u een vertrouwd bureau dat bij u past? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag de diverse mogelijkheden.
Maak een afspraak