Toon filters
Actuele posities
Consultant Deen Executive Search (120 - 150K)
Deen
Consultant Deen Executive Search (120 - 150K)
Je hebt passie voor het vinden van de best passende kandidaten voor topposities binnen het bedrijfsleven. Directeur, manager of C-level kandidaat: je neemt graag het voortouw, je valt op in hoe je denkt en handelt, anders dan anderen. Je werkt nauw samen met je (ervaren) collega’s en draagt bij aan het succesvol uitbouwen van de betreffende business unit Executive Search. Je bent een ’trusted advisor’ voor zowel bestaande als potentiële klanten en je positioneert ons als partner in bredere zin.Jouw uitdagingBinnen deze uitdagende positie krijg je, vanaf dag één, veel vrijheid en verantwoordelijk om je eigen portefeuille op te zetten en te beheren. Wij verwachten dat je in staat bent om, vanuit het bestaande (Deen netwerk) en je eigen netwerk, business te genereren om een vliegende start te maken. Enkele kerntaken die behoren tot jouw rol zijn onder andere: Searchen (met hulp van onze interne recruiters) en selecteren (in samenwerking met onze interne assessment psychologen) van geschikte kandidaten voor ‘key positions’; Adviseren van klanten en betrokken zijn bij de overige diensten van Deen, zoals leadership assessments en MD programma’s;Contacteren van potentiële klanten en onderhouden bestaande relaties, je bent het eerste aanspreekpunt en hét gezicht van Deen Executive Search;Ontwikkelen van new business via diverse kanalen naar eigen inzicht en voorkeur;Je bent het ‘filter’ tussen de klant en de executive recruiters en backoffice afdeling;Als ondernemer pak jij de verantwoordelijkheid voor de groei, niet alleen in cijfers maar ook in kwaliteit;Je houdt van events zoals een Deen relatiedag, golfevent of seminar en er is bovendien ruimte voor iets dat je zelf zou willen organiseren / initiëren.
Corporate Executive Recruiter
Deen
Corporate Executive Recruiter
Ben jij resultaatgericht, proactief, gedreven en enthousiast? Heb je ervaring als (Corporate) Recruiter en klaar voor een volgende stap in je carrière? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je maakt deel uit van het Executive Search team te Rotterdam. Je werkt veelal voor dit team en ondersteunt de Consultants bij het zoeken naar data en geschikte kandidaten voor de invulling van directie en (senior) managementposities binnen ondernemende organisaties in diverse branches. Je krijgt de mogelijkheid binnen Deen om je horizon te verbreden zoals het leren herkennen van talenten via de door ons zelf ontwikkelde selectiemethodiek 'Management Stars'. Je komt in contact met veel ondernemende organisaties die veelal in handen zijn van Private Equity of Familiebedrijven. Afhankelijk van je wensen en behoeftes is het mogelijk je verder te ontwikkelen in de richting die jij interessant vindt, bijvoorbeeld in de rol van Consultant. Je werkzaamheden:  Je stelt in samenwerking met de Consultants het searchplan samen;Je brengt, met de juiste analyses, de markt van potentiële kandidaten systematisch in kaart;Indien gewenst, het voeren van intakegesprekken op kantoor of op locatie;Opbouwen van een relevant netwerk en kandidatenbestand door o.a. te searchen op LinkedIn, in onze database en creatief searchen via diverse externe kanalen;Up-to-date houden van het kandidatenbestand en opstellen van CV-aanbiedingen;Kandidaten, in samenwerking met onze afdeling Communicatie, 'binden' aan onze website;Delen van informatie en trends met onze doelgroepen om zodoende als intermediair/ werkgever in beeld te blijven;Delen van succesverhalen van geplaatste en gedetacheerde kandidaten, waardoor wij kunnen overtuigen op inhoud;Bouwen van een netwerk binnen onze vakgebieden, online volgen van de doelgroepen;Indien gewenst bezoeken van opdrachtgevers samen met de Executive Consultant;Bezoeken van vakgerichte bijeenkomsten en beurzen;Behoefte-inventarisatie van zowel kandidaten als ook van opdrachtgevers;Indien gewenst het organiseren van events;Mogelijkheid om zelf te ondernemen en initiatieven te ontplooien, goede ideeën worden gewaardeerd.
Communicatief Sterke Psycholoog
Deen
Communicatief Sterke Psycholoog
Heb je een afgeronde WO-opleiding richting Psychologie en zou je graag willen starten in een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheden? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou. Binnen deze functie staat zowel het leggen van contacten als het ondernemerschap centraal. Als startende consultant krijg je veel vrijheid en ben je het aanspreekpunt voor zowel bestaande als potentiële klanten. Je krijgt de mogelijkheid om binnen de afdeling Assessment, Coaching & Management Development één en ander persoonlijk vorm te geven en verder uit te bouwen. Daarnaast bezoek je zowel nationale als internationale bedrijven in Nederland en werk je vanuit ons open en moderne kantoor in het centrum van Rotterdam. Je krijgt veel vrijheid om dingen zelf te ontdekken en uit te proberen en wordt daarbij begeleid door een meer ervaren collega die je stapsgewijs kennis laat maken met onze filosofie en werkwijze. Na dit ‘on-the-job’ inwerktraject zal je steeds zelfstandiger gaan werken en meer verantwoordelijkheden krijgen. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig verwerven en uitvoeren van opdrachten, waaronder: Gesprekken en afspraken plannen met zowel bedrijven als kandidaten; Adviseren van bedrijven over onze off- en online psychologische testen;Opstellen van maatwerkrapportages en ondersteunen van klanten inzake afgenomen online testen zoals de Company Stars drijfveren test; Zelfstandig benaderen van zowel bestaande als potentiële opdrachtgevers;Onderhouden van contacten met zowel bestaande als potentiële opdrachtgevers als met kandidaten;Onder de aandacht brengen van onze overige diensten zoals recruitment, executive search, management development e.d.;Desgewenst meedraaien in onze trainings- en Management Development trajecten.
Consultant Psycholoog
Deen
Consultant Psycholoog
Uitdagende en afwisselende positie voor breed inzetbare consultant. Je bent inzetbaar op o.a. selectie- & ontwikkelassessments, training, management development of coaching & teamontwikkeling, afhankelijk van je ervaring en interesses. Ook kun je adviseren over ons online dienstenpakket, zoals met name de Company Stars. Doelstelling is om op meerdere vlakken onze klanten van dienst te zijn en branchegericht expertise en relaties op en uit te bouwen. Wij bieden ruimte voor persoonlijke ambities, maar verwachten ook commitment aan de organisatie en de klant, die gewend is aan een hoge kwalitatieve dienstverlening.Samen met één van de partners zorg je voor de waarborging en ontwikkeling van de kwaliteit van onze dienstverlening binnen ons veelzijdige en ondernemende team. Je krijgt de mogelijkheid om binnen de afdeling Assessment, Coaching & Management Development één en ander persoonlijk vorm te geven en verder uit te bouwen. Daarnaast bezoek je zowel nationale als internationale bedrijven in Nederland en werk je vanuit ons open en moderne kantoor in het centrum van Rotterdam.
Posities 1 t/m 4 (van 4 posities)
1
Aanmelden Deen nieuwsbrief?
Aanmelden

Contact

Ontmoet onze consultants
Heeft u een vacante positie of bent u zelf werkzaam op directie- of senior managementniveau en zoekt u een vertrouwd bureau dat bij u past? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag de diverse mogelijkheden.
Maak een afspraak