Deen is de rode draad in mijn carrière

Het is onze passie om mensen verder te helpen in hun carrière en hen te begeleiden om het maximale uit zichzelf te halen. Heb jij een brede kijk op mensen en markten? Durf jij buiten de bestaande kaders om te denken? Ben jij een daadkrachtige leider die sturing kan geven aan ambitieuze bedrijven met de ambitie om te blijven groeien en te innoveren?
Welkom bij Deen Leadership Network

Actuele posities

Een kleine selectie van de meest actuele posities
Alle actuele posities

Deen Leadership Network

Digitaal platform voor de moderne leider
Deen Leadership Network is een community van ruim 1.200 executives, managers en young potentials die werkzaam zijn bij de meest toonaangevende bedrijven in Nederland. Het platform stelt onze leden in staat om hun kennis, netwerk en leiderschapscompetenties op een snelle en efficiënte wijze te blijven ontwikkelen. Als lid van het platform houden wij je ook op de hoogte van de meest actuele posities. Zo mis je nooit meer uitdagende management- of directieposities.

• Actuele posities
• Diverse online leiderschapstesten
• Trainingen
• Performance tips
• Business events
• Artikelen
• En meer...
Aanmelden

Recente plaatsingen

Ontdek hoe interim managers een blijvende meerwaarde leveren aan een organisatie
De heer van der Zwart als Manager Finance & IT bij Getinge Netherlands B.V.
Mevrouw van Beurden als interim HR Manager bij Maitre B.V.
De heer Martens als QA/QC Inspecteur bij Vopak Eurotank Antwerpen

Open sollicitatie

Indien er geen aansluitende positie tussenstaat, dan kan je uiteraard ook een open sollicitatie indienen. Wij verzoeken in dit geval het formulier hiernaast in te vullen en uw curriculum vitae en eventuele begeleidende toelichting te uploaden. Nadat wij deze in goede orde hebben ontvangen, zullen wij binnen enkele werkdagen contact opnemen.

Aanmelden

Heb jij meer dan 10 jaar managementervaring en wil je op de hoogte blijven van interessante vaste of interim-posities en jezelf continu blijven ontwikkelen? Meld je dan aan voor het Deen Leadership Network en doe de gratis online Leiderschapstest.
Aanmelden