Executive Search

Deen Executive Search zoekt en vindt al sinds 1937 jaar de juiste directeuren, managers en C-level kandidaten voor scale-ups, familiebedrijven en corporate organisaties. Het vinden van de best passende kandidaat voor topposities in het bedrijfsleven is ons dagelijks werk. Manager, directeur of C-level kandidaat. Wij helpen u aan de perfecte match!
Maak kennis met onze unieke werkwijze

Kandidaten met een 'surplus'

Wij kijken over sectoren heen op zoek naar de beste kandidaat
Deen zoekt voor u in een bredere groep naar management & executive potentials die een toegevoegde waarde (surplus) hebben en in staat zijn om sturing te geven aan de voortgang en innovatie van uw organisatie. Aan de hand van uw strategie, organisatiecultuur en doelstellingen begeleiden wij u om, tijdens de selectieprocedure, een compleet beeld te vormen van het type kandidaat dat het beste past bij uw organisatie.

Wij zijn actief in de sectoren:
• Engineering & Technology
• Energy & Renewables
• Health & Life Science
• Food, Pharma & Chemicals
• Trade & Business Services
• Supply Chain & E-Commerce

Uniek klantportaal

Sneller en efficiënter selecteren
In ons online klantportaal beheert u het hele selectieproces van aanbieding CV tot selectie op basis van competenties, het uitnodigen en in dienst nemen van de kandidaat.

De voordelen van ons klantportaal
• Deel en bespreek een profiel snel en eenvoudig met collega’s
• Bekijk en beoordeel de testresultaten
• Vergelijk op basis van objectieve data
• Deel feedback en meningen met elkaar
• Match het profiel van de kandidaat met de andere MT leden
• Bespaar 30% van uw tijd qua selectieprocedure
58E62019FB2F4F0CA6E54691F3265884.webp

Management Scan

Meer inzicht in onderlinge relaties, persoonlijkheden en communicatie
Bij de bemiddeling van een executive kandidaat bieden wij het gehele MT een gratis online Management Stars test aan. Wij matchen de competenties en drijfveren van de kandidaat met die van de overige MT leden en brengen op die manier optimale samenwerkingsrelaties en communicatie tot stand.

Als opdrachtgever krijgt u zo een goed beeld van de persoonlijkheden die u in uw MT heeft en uiteraard staan onze consultants klaar om hier met u over te sparren of gewoon om toelichting te geven.

Deen Leadership Network

Sneller de juiste kandidaat
Topkandidaten reageren niet op vacante posities, maar zijn op zoek naar bedrijven die aansluiten bij hun normen en waarden én hen mogelijkheden tot groei bieden. Deze kandidaten vinden wij met behulp van social media en ons eigen Deen Leadership Network, ons eigen digitale platform, van meer dan 1.200 executives en managers met sterke persoonlijkheden en actief in het Nederlandse en internationale bedrijfsleven. Zo beschikt u sneller over de juiste kandidaat en bent u uitgenodigd voor ons tweejaarlijks event gericht op leiderschapsontwikkeling en actuele marktontwikkelingen binnen uw branche.

Hoog succesratio

Een perfecte match succesvol en resultaatverbeterend
Wij zijn al meer dan 85 jaar van mening dat niet enkel het matchen van werkervaring maar persoonlijkheid en karakter de doorslag geven bij een succesvolle bemiddeling. Dit heeft geleid tot een unieke werkwijze en aantoonbaar resultaat. In de markt blijkt dat na 1 jaar nog maar 60% van de bemiddelde kandidaten werkt bij de opdrachtgever. Bij Deen ligt dit percentage boven de 85%, zodoende bijna 2 keer zo hoog. Daarnaast geven wij een unieke garantie van 12 tot 24 maanden op het bemiddelingsproces.

Dit maakt ons een zeer gewaardeerd business partner voor zowel het MKB, familiebedrijven als voor multinationals & private equity owned companies.
Aanmelden Deen nieuwsbrief?
Aanmelden

Contact

Ontmoet onze consultants
Heeft u een vacante positie of bent u zelf werkzaam op directie- of senior managementniveau en zoekt u een vertrouwd bureau dat bij u past? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag de diverse mogelijkheden.
Maak een afspraak